Zomer Collectie

Posted by admin 04-06-2015 1 Comment(s) Journey To India,

Ons merk, Annata, werd een maand geleden geïntroduceerd en sindsdien is en blijft het een aangename reis/tocht voor ons. We hebben de afgelopen maand besteed aan het promoten van onze product door middel van gesprekken uit te voeren met mensen die een interesse hebben in Kasjmier sjaals. Verder zijn wij heel actief bezig op sociaal netwerking websites zoals Instagram (annata_fashion), Facebook (www.facebook.com/annata.fashion.trend) en hebben we flyers van deur aan deur uitgedeeld. 

De zomer is al aangekomen in Nederland, dus is het de tijd van het jaar met/van kleurrijke tulpen en prachtige mode. Tijdens deze tijd van het jaar, willen wij graag meer kleurrijker kleden vergeleken met in de winterperiode. Annata Tagline "Final Touch To Your Style" is onze passie en beloven wij ook om altijd naartoe te leven. Dus, introduceren wij onze zomer collectie naar jullie toe. Deze collectie van prachtige sjaals zal zeker de "final touch" aan uw kleding geven. Onze sjaals zijn gemaakt van katoen, zijde en zijn geweven met hele fijne Kasjmier wol met hele prachtige prints van bloemen en patronen van Kasjmier. 

Onze zomer collectie bevat sjaals die bij alle soorten kleding en stijl passen, van eenvoudig naar formeel. Onze collectie bevat sjaals die door mannen als vrouwen van welke leeftijdsgroep, zeer leuk zullen vinden. Annata werd bevestigd met de achterliggende gedachten van de kloof te overbruggen tussen hoge kwaliteit kleding producten van India en klanten zoals u in het westen. 

In de komende jaren, zullen wij door blijven werken aan het versterken van deze brug en het brengen van de beste en hoogste kwaliteit kleding producten van India.

1 Comment(s)

Lisa:
05-06-2015, 01:48:16 PM
Reply

Hi there, Your Cashmere shawl collection is very beautiful!

Leave a Comment